Proizvodi dostupni odmah!

100% osigurana dostava

Besplatna pohrana

+1500 recenzija

Proizvodi dostupni odmah!

  • prigodni-set-kuna-lipa-2022-czprigodni-set-kuna-lipa-2022-cz
    - 50.00%

    Prigodni set “Kuna i lipa 2022.”

    Original price was: 19,99 €.Current price is: 9,99 €.
    SAMO U CENTRU ZLATA! Prigodni set "Kuna i lipa 2022." originalni je proizvod Centra Zlata idealan kao kolekcionarski numizmatički primjerak ili poklon za posebne prigode. Set je napravljen u ograničenoj količini te sadrži optjecajne kovanice kuna i lipa kovane 2022. godine, zadnje godine u kojoj je kuna bila službena valuta plaćanja u Republici Hrvatskoj.
  • 1/4 unce zlata | Britannia1/4 unce zlata | Britannia
    Zlatnik Britannia mase 1/4 unce - Elizabeta II. iz 2022. godine. *otkupna cijena vrijedi za proizvod kupljen u Centru Zlata  
  • 1/2 unce zlata | Britannia1/2 unce zlata | Britannia
    Najpopularniji britanski zlatnik mase jedne unce zlata čistoće 999,9/1000 - različite godine. *otkupna cijena vrijedi za proizvod kupljen u Centru Zlata  
  • pet-kuna-zlatnik-1pet-kuna-zlatnik-2
    Zlatnik Pet kuna dolazi u originalnom pakiranju unutar kojega se nalazi kapsula sa zlatnikom i originalni certifikat kovnice. Ovaj je zlatnik dio serije hrvatskih zlatnika u kojoj se već nalaze prigodni zlatnici od jedne i dvije kune te predstavlja posljednji hrvatski zlatnik s nominalnom vrijednosti izraženom u kunama koji se kuje prije uvođenja eura. Pet zlatnih kuna s motivom mrkog medvjeda sadrže 16.46 grama čistog zlata i otkovane su u ograničenoj količini od simboličnih 2022 komada, što im garantira numizmatičku vrijednost u budućnosti. Iako se zlatnik Pet kuna prvenstveno smatra investicijom, on je savršeni dar za vjenčanja, rođendane ili druge prigode. Možete biti sigurni da će vas se onaj kojemu je poklonite sjećati dugi niz godina. Ovakav poklon se ne zaboravlja!
  • ZADNJI KOMAD
    visnjan-hum-zlatnici-kompletvisnjan-hum-zlatnici-komplet
      *ZADNJI KOMAD* Zlatni numizmatički komplet "Hum i Zvjezdarnica Višnjan" iskovan je u samo 199 primjeraka te sadrži dva zlatnika i posebno dizajnirano ukrasno pakiranje. Zlatnik s motivom Huma, najmanjeg grada na svijetu, promjera je svega 1.99 milimetara, zbog čega je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmanji zlatnik na svijetu. Drugi zlatnik s motivom poznate istarske zvjezdarnice u Višnjanu sadrži jednu uncu čistog zlata. Osim što je poseban po najmanjem zlatniku na svijetu i vrlo malom broju otkovanih primjeraka, ovaj komplet sadrži posljednje zlatnike čija je nominalna vrijednost izražena u hrvatskim kunama, valuti koja je nedavno otišla u povijest. S obzirom na sve navedeno, mnogi očekuju kako će vrijednost ovog kompleta u budućnosti doživjeti veliki rast. Centar Zlata, kao ovlašteni distributer Hrvatske kovnice novca, trenutno na stanju ima ograničenu količinu kompleta koje je moguće naručiti telefonski ili putem e-maila. Ako želite postati vlasnik ovog ekskluzivnog proizvoda kojeg zasigurno neće biti moguće kupiti još dugo vremena, nazovite nas na broj telefona 01/3000 783 ili pošaljite upit na adresu info@centarzlata.com.  
Odličan
Na temelju 1221 recenzije
Tina Berović
Tina Berović
13/09/2024
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Odlicna usluga!
Stjepan Štetić
Stjepan Štetić
12/09/2024
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Odlicna usluga, dobra cijena
Mario Krnjic
Mario Krnjic
03/09/2024
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Gospoda Filip i Ivan koji su me zaprimili u inače predivno uređenom prostoru vrhunski odrađuju svoj posao. Iznimno susretljivi, ljubazni i savjetodavni. Sigurno ću doći ponovno.